showa
0

Farmaceutische Kwaliteitshandschoenen van SHOWA

SHOWA heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige, betrouwbare handschoenen voor de farmaceutische industrie, die geschikt zijn voor laboratoria, medische onderzoekscentra en andere farmaceutische toepassingen waarbij het minimaliseren van fijnstof een cruciale rol speelt.

Risico’s in de farmaceutische industrie

Net als in elke andere branche, brengt een baan in de farmaceutische sector unieke risico’s met zich mee, zoals:

Blootstelling aan UV-straling

Hoewel het niet-ioniserende straling betreft, kan de UV-straling die wordt uitgezonden door UV-lampen in transilluminatorkasten, bioveiligheidskasten, UV-crosslinkers en andere apparatuur die wordt gebruikt om farmaceutische laboratoria steriel te houden, leiden tot pijnlijke zweren en zelfs huidkanker.

De dikke nitrilhandschoenen en dubbele latex handschoenen van SHOWA bieden uitstekende bescherming tegen UV-straling, zodat uw farmaceutisch personeel veilig zijn werk kan doen.

Blootstelling aan schimmels

Door blootstelling aan antibiotica tijdens het productieproces kunnen schimmelinfecties in de huid en nagels ontstaan.

In SHOWA’s collectie farmaceutische handschoenen vindt u nitril-, biologisch afbreekbare (EBT) en polyurethaanhandschoenen, die allemaal als een ondoordringbare barrière tegen antibioticastof dienen en zo de kans op schimmelinfecties elimineren.

Mechanische gevaren

Door de voortdurende, herhalende bewegingen van verpakkings- en vulmachines in de farmaceutische industrie loopt het personeel het risico op snijwonden, schaafwonden, verbrijzeling, beknelling, stoten, prikwonden en trillingen.

De snij-, schuur- en impactbestendige handschoenen van SHOWA bieden superieure bescherming tegen deze potentiële gevaren, zodat uw werknemers hun werk kunnen doen zonder zich voortdurend zorgen te maken over handletsel.

Waarom SHOWA’s farmaceutische handschoenen precies zijn wat u zoekt

Of u nu in een streng gecontroleerd laboratorium of in een apotheek werkt, handbescherming is van cruciaal belang. De farmaceutische handschoenen van SHOWA zijn ontworpen met hoogwaardige materialen, bieden gegarandeerd superieure handbescherming en voorkomen kruisbesmetting.

Ze zijn zeer rekbaar en sterk en vormen zich naar uw hand voor ultiem comfort en minder vermoeide handen.

Ze zijn daarnaast ook voorzien van een reliëfpatroon voor extra grip. Al onze handschoenen zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de normen en vereisten voor BPM.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten