showa
0

Veiligheidshandschoenen Voor Het Werken Met Glas

Glashandschoenen │ SHOWA Handschoenen fabrikant

SHOWA Handschoenenfabrikant – ontwerpt en produceert hoogwaardige handschoenen voor superieure bescherming.

Werken met glas lijkt niet erg gevaarlijk, totdat je het elke dag moet doen. Om veilig te werken met dit materiaal, moet u gebruik maken van verschillende PBM’s, waaronder snijbestendige handschoenen.

Voordelen van glashandschoenen

Bescherm uw handen met SHOWA’s brede assortiment glashandschoenen

Wanneer u met glas werkt, is het van vitaal belang dat u de nodige maatregelen neemt om uzelf te beschermen tegen mogelijke gevaren, zoals hete oppervlakken en glasscherven. Of u nu glas blaast of gewoon met glasplaten of glazen flessen werkt, u heeft handschoenen nodig die u niet alleen beschermen, maar u ook helpen deze delicate voorwerpen vast te houden.

Zonder de juiste glashandschoenen loopt u het risico dat u glazen voorwerpen laat vallen of deze op andere manieren breken, wat kan resulteren in verwondingen zoals:

  • Snijwonden
  • Steekwonden, etc.

Met de juiste glashandschoenen beschermt u zichzelf en uw personeel tegen deze mogelijke gevaren, terwijl u ook geniet van meer grip op deze delicate producten. Het resultaat: minder schade en lagere kosten.

SHOWA glashandschoenen

Bij SHOWA zijn we trots op het feit dat we de allerbeste handschoenen ontwerpen en produceren voor verschillende branches.

Als u met glas werkt, is het essentieel dat u en uw personeel over alle noodzakelijke PBM’s beschikken om arbeidsongelukken te minimaliseren, zo niet volledig te voorkomen, en glashandschoenen zijn hierbij onontbeerlijk.

De PBM-handschoenen van SHOWA zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, dus u vindt zeker de juiste oplossing voor u en uw team.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten