showa
0

Antistatiska

SKYDDA DINA HÄNDER MOT STATISK ELEKTRICITET

Det är viktigt att skydda sig vid arbete i statiskt laddade miljöer.

RISKER MED ELEKTROSTATISKA URLADDNINGAR

Tillverkningsindustrier som luftfarts- och bilbranscherna bör inte förbise riskerna med elektrostatisk urladdning (ESU). Gasexplosioner och problem med integrerade kretsar förlamar affärsverksamheten och orsakar till och med dödsfall.

Av denna anledning kräver ESU-skyddade områden (ESO:er) antistatiska handskar i både hanterings- och monteringsprocesserna. Handskarna skyddar arbetarens händer samtidigt som de skyddar produkter och komponenter från att bli kontaminerade.

SHOWAs antistatiska skyddshandskar är dina händers PSU-lösning i en statiskt laddad arbetsmiljö. Alla våra antistatiska handskar uppfyller kraven för ytmotståndsnormerna. Denna funktion gör våra handskar till förstahandsvalet valet inom branscher som luftfart-, bil-, IT- och elektroniska renrumsmiljöer.

Produktionsverksamhet som involverar invecklat arbete med kretskort eller hantering av tung utrustning i en farlig miljö är bara några förhållanden som är känsliga för statisk urladdning. Undvik en katastrof på din arbetsplats. Välj SHOWAs antistatiska skyddshandskar för att skydda dig mot ESU-skador.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün