showa
0

Elektronik

Elektronikhandskar│ SHOWA handsktillverkare

SHOWAs elektronikhandskar skyddar dem som arbetar med elektroniska enheter och elektrisk ström.

Oavsett om du arbetar inom byggbranschen som en licensierad elektriker eller om du arbetar med elektriska apparater i olika andra situationer, vill du se till att du skyddar dig genom att bära elektriska säkerhetshandskar, även kallade elektronikhandskar.

Varför du behöver elektroniska skyddshandskar

Elektronikhandskar är ett absolut måste för dem som arbetar inom elbranschen.

De som arbetar inom elektronikindustrin har unika behov eftersom de inte bara måste skydda sig från olika faror, de måste också skydda de känsliga produkterna och komponenterna de arbetar med.

Till exempel måste de som arbetar med tillverkning av olika datorkomponenter eller halvledare skydda sig mot statisk elektricitet, eftersom detta kan skada komponenterna. Rätt par elektronikhandskar kan hjälpa till att skydda dessa komponenter.

Alternativt, om du arbetar med komponenter, t.ex. kretskort, vill du se till att du skyddar dina händer från potentiella skär- eller brännskador. Du behöver också skydd mot potentiell irritation från rengöringskemikalier som används under tillverkningen eller monteringsprocessen.

Införskaffa högkvalitativa elektronikhandskar från SHOWA

När man arbetar inom denna branschen kommer de flesta anställda att behöva en handske som är tillverkad av ett material som kombinerar både fysisk styrka och ett högdielektriskt material som är både hållbart och flexibelt.

Ett högdielektriskt material tillåter inte elektriska laddningar att flöda genom materialet, som exempelvis gummi. Handskar med PVC-beläggning är också ett utmärkt exempel på elektriska skyddshandskar eftersom PVC inte leder elektricitet. Andra beläggningar som du kanske vill överväga inkluderar:

  • Nitril
  • Latex
  • Neopren
  • Polyuretan

Om du arbetar med eller bygger elektroniska enheter, bör handskar betraktas som ett absolut måste. Handsktillverkaren SHOWA erbjuder flera olika typer av elektronikhandskar, så att du kan hitta rätt handske som passar dina behov.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün