showa
0

Högkvalitativa handskar för kommunalarbetare

Tillförlitliga handskar för kommunalarbetare

Kommunala tjänster har en direkt inverkan på den sociala, ekonomiska och till och med miljömässiga tillväxten för alla kommuner. På grund av deras viktiga roll för kommunens utveckling, är det inte mer än rättvist att kommunalarbetare har tillgång till högkvalitativt handskydd. SHOWA har legat i bräschen för att tillgodose detta behov genom att tillverka högkvalitativa handskar för kommunalarbetare. Vårt breda sortiment med handskar är idealiska för:

  • Avfallshantering och återvinning
  • Vattenförsörjning och behandling av avloppsvatten
  • Energiproduktion och försörjning
  • Kommunal sjukvård
  • Avloppsuppsamling, avfallsinsamling och bortskaffning
  • Dränering av kommunala vägar och dagvatten

Ta en titt på vårt utbud av skyddshandskar för kommunalarbetare

Vårt sortiment med handskar för kommunalarbetare omfattar:

Allroundhandskar

SHOWAs allroundhandskar för kommunalarbetare är designade för att skydda mot olika faror som skärsår, punkteringssår, nötning och rivsår från normala kommunala arbetsuppgifter.

Kemikaliebeständiga

Dessa handskar är idealiska för kommunalarbetare som arbetar inom sjukvård, avloppsuppsamling, vattenförsörjning, avloppsvattenhantering, avfallshantering och återvinning. De skyddar mot starka och skadliga kemikalier som används i dessa processer.

Skydd mot skärskador

SHOWAs skärbeständiga handskar för kommunalarbetare skyddar mot vassa föremål och idealiska för kommunalarbetare som arbetar inom sjukvård eller projekt i anslutning till dränering av vägar eller dagvatten.

Elsäkerhet

Vårt utbud av elskyddshandskar skyddar kommunalarbetare från stötar när de arbetar med strömförande komponenter. De är idealiska för de som sysslar med energiproduktion och försörjning.

Ta en titt på vårt sortiment med kommunalarbetarhandskar idag

Oavsett om du arbetar inom kommunal sjukvård eller sysslar med vägarbete eller dränering av vägar, är det mycket viktigt att skydda händerna. SHOWAs handskar för kommunalarbetare har tagits fram med sådana arbetsuppgifter i åtanke. De erbjuder överlägset skydd utan att hindra produktiviteten och är exceptionellt bekväma.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün