showa
0

ChemRest Technology

En heltäckande kemisk skyddstjänst med SHOWAs chemrest-plattform

Duracoil

Sedan ändringen av PPE-förordningarna 2016 har det skett ett stort skifte vad gäller handskar som skyddar mot skärskador. Ett betydande resultat av detta är den marknadsomfattande nedgraderingen av skärnivåpoäng för produkter som omcertifieras under de nya normerna i EN 388:2016 och ANSI 105-16. å SHOWA tror vi på valuta för pengarna, säkerhet och komfort.

ECO BEST

SHOWAs revolutionerande Eco Best Technology® (EBT) gör skillnad för miljön utan att kompromissa med skydd och prestanda.

S-TEX

Vi på SHOWA arbetar ständigt med att förbättra användningsupplevelsen. Ergonomiskt utformad design, sömlöst stickat foder, förstärkt fiber för flexibilitet och fingerkänslighet är bara några av de egenskaper som våra handskar har.

aBreathex Skum

På SHOWA tror vi på att innovation är det logiska valet om det verkligen bidrar till något användbart. Forskning visar att de flesta arbetarna använder handskar med latexbeläggning i handflatan för byggnadsarbete, logistik och allmän hantering – på arbetsplatser i utomhusmiljö där de är utsatta för föränderliga väderförhållanden året runt.

Microfiber

Vi på SHOWA tycker att komfort är precis lika viktigt som skydd och därför har vår nya modell både lägre vikt och är mer effektiva. För att kunna erbjuda denna förstklassiga kombination har vi tagit fram ett mikrofibermaterial.

TEMRES ®

TIdén till TEMRES® kom från japanska arbetare som ville skydda sina händer från svett när de arbetade i fuktiga förhållande. För många arbetare i exempelvis den japanska fiskeindustrin var det svårt att hålla händerna torra vid arbete i fuktiga och oljiga förhållanden.

Beläggning och polymerer

ALLA BELÄGGNINGAR HAR SINA FÖRDELAR!

Materialguide

SHOWA: EN MÄNGD OLIKA MATERIAL OCH BELÄGGNINGAR. JÄMFÖR FÖR- OCH NACKDELARNA HOS VARJE MATERIAL OCH VÄLJ DEN SAMMANSÄTTNING SOM BÄST UPPFYLLER DINA BEHOV!

Ladda ner vår
digitala katalog