showa
0

Metallurgi

Metallurgihandskar │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder ett brett utbud av metallurgihandskar för att hålla dig säker när du arbetar.

Metallurgihandskar är ett absolut måste för alla som kommer i direktkontakt med metallarbete. Det är inte bara viss teknisk personal som måste arbeta med detta potentiellt farliga material regelbundet, utan även flera andra yrkesgrupper, däribland:

  • Smeder
  • Vapensmeder
  • Operatörer av tung utrustning
  • Stålarbetare
  • Mekaniker
  • Skrotarbetare
  • Gruvarbetare
  • Oljeplattformspersonal
  • Svetsare

Oavsett i vilken utsträckning du eller ditt team behöver hantera metallmaterial är metallurgihandskar alltid en bra idé.

Metallurgispecifika skyddshandskar

Från värmeskydd till skydd mot vassa föremål – SHOWAs metallurgihandskar har allt du behöver!

När man arbetar med metall, oavsett om det är regelbunden kontakt eller något mera riskfullt som svetsning, finns det många potentiella risker som kan leda till allvarliga skador.

När man exempelvis värmer upp metall för svetsning eller formning, kräver det att materialet hettas upp till så mycket som 1 300 °C. Under dessa processer använder man givetvis en mängd olika verktyg för att hantera den upphettade metallen. Detta innebär dock inte att det inte finns någon risk för att komma i direktkontakt med metallen om den skulle glida eller flytta på sig.

Även om du inte hanterar upphettad metall, utsätter arbete med metallplåtar dig likväl för betydande risker för skärskador eller allvarliga rivskador.

För att förhindra skärsår och/eller brännskador måste du se till att din personal använder handskar som är tillräckligt starka för att skydda mot dessa potentiella risker.

Metallurgihandskar från SHOWA

SHOWA erbjuder kunderna flera olika metallurgihandskar för att skydda dem mot skador och se till att de kan utföra sina jobb snabbt och effektivt. Med ett sortiment av handskar som skyddar händer, handleder och till och med armar har SHOWA något som passar för alla.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün