showa
0

Tillverkning

Skyddshandskar för tillverkningsbranschen │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder ett brett sortiment av skyddshandskar för tillverkningsbranschen.

Arbete inom den intensiva tillverkningsindustrin kräver att personalen övervakar allt de gör noggrant för att säkerställa kvaliteten för produkten som tillverkas, samtidigt som de vidtar de nödvändiga försiktighetsåtgärderna för att förhindra skador på arbetsplatsen.

Några av de vanligaste arbetsplatsskadorna inom dessa branscher inkluderar skär- och rivsår eller brännskador, både från produkthantering och arbete med stora maskiner för att se till att allt fungerar som det ska.

Ett av de bästa sätten att skydda dina anställda från denna typ av skador är att förse dem med lämpliga tillverkningshandskar.

De bästa användningsområdena för tillverkningshandskar

SHOWAs skyddshandskar för tillverkningsbranschen kan användas inom dessa gränsöverskridande branscher!

Det spelar ingen roll vilken typ av tillverkning du sysslar med – att ha rätt skyddsutrustning är grundläggande för att upprätthålla produktiviteten samtidigt som personalsäkerheten bibehålls. Faktum är att handskar utgör en viktig del av skyddsutrustningen inom de flesta branscher och arbeten, däribland:

  • Livsmedel/drycker – i synnerhet vid produkthantering
  • Varutillverkning – textilier, skinn, etc.
  • TTekniker – inklusive laboratorier, sjukvård och mekanik/teknik
  • Montering/tillverkare – som möbler, utrustning, vitvaror, etc.

De som arbetar inom tillverkningsindustrin måste skydda sig mot ett antal potentiella faror, inklusive skär-/rivskador, varma material och olika vätskor/kemikalier (beroende på arbetets industri). Att ha rätt tillverkningshandskar till hands, gör det möjligt för dem att utföra sitt jobb effektivt, samtidigt som risken för potentiella skador minskas.

Tillverkningshandskar från SHOWA

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder dem som arbetar inom tillverkningsindustrin ett brett sortiment av olika alternativ när det gäller tillverkningshandskar. Oavsett om du letar efter lättviktshandskar för vardagsanvändning eller robusta handskar för skydd mot olyckor har SHOWA den perfekta lösningen för att hålla din personal säker.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün