showa
0

luftfartshandskar

Kvalitetsluftfartshandskar

SHOWA gör det lätt att hitta PSU för att skydda händerna för dig och ditt luftfartsteam genom att erbjuda luftfartshandskar i toppklass. Våra handskar är designade för att erbjuda bästa möjliga handskydd utan att kompromissa med fingerfärdigheten.

Typer av luftfartshandskar från SHOWA

Luftfarts- och flygindustrin är expansiv och omfattar en mängd olika industriprocesser och uppgifter. Ingen ensam typ av handske passar perfekt för alla dessa processer. Därför har vi utökat vårt urval av flyghandskar för att tillgodose specifika processer inom flygindustrin, såsom bearbetning, logistik, gjutning, stansning och slutmontering. Vårt sortiment av luftfartshandskar inkluderar:

Allroundhandskar

Dessa handskar är designade för allmän hantering i luftfartsanläggningar. De är perfekta för personal som städare, arbetsledare och administratörer som utför mindre tekniska uppgifter, men fortfarande är viktiga för alla luftfartsanläggningar.

Kemikaliebeständiga handskar

Kemikaliebeständiga luftfartshandskar för luftfartsindustrin är ett måste för luftfartsanställda i målarverkstaden, för gjutning och flygplanskroppstillverkning på grund av den tunga användningen av kemikalier. Personal som sysslar med flygplanskropptillverkning utsätts regelbundet för farliga kemikalier eftersom deras arbete i huvudsak involverar montering av strukturella flygplansdelar med hjälp av kemikalier och lim.

Skärbeständiga handskar

Skärbeständiga luftfartshandskar är oumbärliga för luftfartsanställda som sysslar med slutmontering, logistik och gjutning, eftersom de arbetar med rörliga delar.

Stöt- eller nötningsbeständiga handskar

Luftfartsanställda som hanterar bearbetningsprocesser som montering, att skruva fast eller skruva loss olika komponenter och inmatning av delar i CNC-maskiner behöver stöt-, vibrations- och nötningsbeständiga handskar.

Varför välja SHOWA-handskar för att skydda din personal

Eftersom vi har varit verksamma sedan 1951 förstår vi behovet av handskydd i alla arbetsmiljöer, i synnerhet inom en maskinintensiv bransch som luftfartsindustrin.

Det är därför vi anställer branschledande experter och ett mycket skickligt tillverkningsteam som använder avancerad teknik och högkvalitativa material. De samarbetar för att designa och producera högkvalitativa branschspecifika flyghandskar som ger dina anställda enastående handskydd och flexibilitet.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün