showa
0

Kvalitetshandskar för utomhussport

Oavsett om du gillar att vandra eller om du bara älskar allt som har med utomhusaktiviteter att göra, kommer ett bra par utomhushandskar att förbättra din komfort och skydda dina händer från smärtsamma blåsor och förhårdnader. SHOWAs skyddshandskar för utomhussport är tillverkade av kvalitetsmaterial och med utmärkt hantverksskicklighet och skyddar dina händer samtidigt som de erbjuder ett bekvämt grepp under sportaktiviteter.

När bör man använda sporthandskar för utomhusbruk

SHOWAs sporthandskar för utomhusbruk är otroligt hållbara och kan användas inom alla utomhussportaktiviteter. Här följer några exempel:

  • Löpning
  • Hundpromenader
  • Gold
  • Vandring
  • Skidåkning
  • Cykling
  • Fiske
  • Jakt

Med ett stort utbud av utomhussporthandskar, kommer du enkelt att hitta vad du letar efter i vårt sortiment. Våra handskar erbjuder extra komfort och ypperligt handskydd utan att kännas klumpiga.

Fördelar med att använda sporthandskar för utomhusbruk

Det här är anledningarna till att du bör investera i ett par av SHOWAs sporthandskar för utomhusbruk:

Komfort

Oavsett om du tycker om att jogga, cykla eller spela golf, är din bekvämlighet mycket viktig. SHOWAs sporthandskar för utomhusbruk är framtagna för att leverera detta och mycket mer. De håller dina händer varma och torra under vintern, samtidigt som de andas för att hålla dig sval under sommaren.

Förbättrad greppstyrka

Svettiga handflator är inte bara irriterande – de kommer även i vägen för dina sportaktiviteter. Om dina handflator exempelvis blir svettiga när du cyklar, fiskar eller sysslar med en aktivitet som kräver ett starkt grepp, blir det svårt för dig att göra detta effektivt, eftersom du halkar hela tiden. SHOWAs sporthandskar för utomhusbruk är designade för att hålla dina händer fullständigt torra, vilket gör det lättare för dig att ägna dig åt aktiviteterna du älskar.

Förhindrar handskador

Utomhussportaktiviteter som cykling och fiske är roliga och givande, men olyckor är oundvikliga. Även om sporthandskar för utomhusbruk inte är ett universalmedel för allt, skyddar de dig från smärtsamma skärsår, skrapsår, blåsor och förhårdnader som orsakas av utomhusaktiviteter.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün