showa
0

Olje- och gasbeständiga handskar │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder endast det bästa inom olje- och gasbeständiga handskar.

Oljebeständiga handskar är ett utmärkt verktyg för alla som arbetar med olika slags oljor och smörjmedel. De är en nödvändighet för dem som kommer i regelbunden kontakt med sådana ämnen, eftersom de med tiden kan ha en skadlig inverkan på huden.

Och det räcker inte med detta, för arbetarna löper också högre risk för skador som ett resultat av fingrar eller händer som fastnar eller krossas vid arbete med tunga maskiner, vilket står för cirka 50-80 % av skadorna inom olje- och gasindustrin.

Istället för att fortsätta att utsätta din hud för dessa material och faror, investera i ett ordentligt par oljebeständiga handskar.

Varför du bör investera i gas- och oljebeständiga handskar

Olje- och gasbeständiga handskar hjälper till att skydda dig och det du hanterar.

När man arbetar inom olje- och gasindustrin borde det vara logiskt att kräva att personalen använder lämplig skyddsutrustning mot exponering för flytande petroleumprodukter och andra potentiellt irriterande och farliga material.

Dock är kemisk exponering inte den enda faran som de som arbetar inom olje- och gasindustrin behöver skydda sig mot. Studier [cb1] visar att några av de vanligast förekommande skadorna inom den industri inkluderar:

  • Skärskador/rivsår/punkteringsskador
  • Brännskador
  • Blåmärken
  • Exponering för infektioner/biologiska medel
  • Amputationsskador

Dessa kan vara resultatet av för hög exponering för vibrationer, extrem värme/kyla eller att träffas av eller fastna mellan mekaniska objekt/tung utrustning. Ett av de bästa sätten att förhindra dessa skador är att använda rätt par olje- och gasbeständiga handskar som är tillverkade med mer robust teknik som hjälper till att motverka effekterna och allvarlighetsgraden för arbetsplatsolyckor.

Olje- och gasbeständiga handskar från SHOWA

Oavsett om du spenderar dina dagar med att arbeta med bilar eller i ett oljeraffinaderi, är det oumbärligt att investera i olje- och gasbeständiga handskar. Oavsett om du ingår i fartygsbesättningen, eller om du är montör, arbetar på en oljeplattform eller hanterar tung utrustning, behöver du investera i ett par olje- och gasbeständiga handskar som skyddar dig mot kemisk exponering och förhindrar en rad skador.

Handsktillverkaren SHOWA har ett brett sortiment av olje- och gasbeständiga handskar att välja mellan, vilket gör det lätt för dig att hitta den perfekta lösningen.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün