showa
0

“ Wegwerphandschoenen die aan de normen van onafhankelijke testinstituten en internationale organisaties voldoen, zijn een ander kenmerk van goede PBM-producten. ”

De coronapandemie heeft bijna de hele wereldeconomie getroffen, maar met name voor de PBM-industrie heeft de plotselinge stijging van de vraag naar mondkapjes, handschoenen en andere benodigdheden voor medewerkers in de frontlinie in twee opzichten geleid tot een verergering van de wereldwijde bevoorradings- en leveringsproblemen.

Ten eerste hadden veel bedrijven in kritieke sectoren, zoals de gezondheidszorg en het vervoer, haast om snel goede nitril handschoenen van Amerikaanse makelij aan te schaffen, waardoor ze zich lieten misleiden omtrent de kwaliteit van de producten. Ze ontvingen inferieure en onbruikbare PBM, die ze vaak moeilijk konden retourneren om hun geld terug te krijgen. Zo toonde dit onderzoek van CNN in oktober 2021 aan dat tientallen miljoenen inferieure en tweedehands nitril handschoenen de Verenigde Staten hadden bereikt en een groot risico vormden voor medewerkers in de frontlinie. Nog erger is dat veel PBM-kopers voor miljoenen dollars zijn opgelicht door slechteriken, die vaak betalingen inden zonder de PBM in de afgesproken hoeveelheid, kwaliteit en tijd te verzenden.

Ten tweede werd de aandacht van binnenlandse opportunisten gewekt toen Amerikaanse organisaties door storingen in de toeleveringsketen en andere factoren afkerig werden van Aziatische PBM-leveranciers. Terwijl de productiefaciliteiten voor PBM-maskers in enkele maanden kunnen worden opgestart, is de productie van nitril handschoenen van hoge kwaliteit een complex proces dat jarenlang duurt en veel middelen kost. In de jacht op lucratieve overheidscontracten en risicokapitaal uit de particuliere sector doken van de ene op de andere dag PBM-merken op die beweerden dat ze over de capaciteit in het buitenland beschikten of snel de capaciteit konden ontwikkelen om binnen enkele maanden miljarden handschoenen te produceren en te leveren.

Voor organisaties in alle sectoren die afhankelijk zijn van PBM-handschoenen om veilig te werken, is het onder deze omstandigheden belangrijker dan ooit dat ze de juiste fabrikant kiezen en de juiste investering doen. De sleutel daartoe is dat u beproefde, gerenommeerde wegwerphandschoenen – en de fabrikanten daarvan – kunt onderscheiden van inferieure PBM die u miljoenen dollars kunnen kosten.

Hoe herkent u gerenommeerde PBM-fabrikanten?

Zoek eerst handschoenenfabrikanten in de VS die veel ervaring hebben met het ontwikkelen van nitril handschoenen en over referenties beschikken die door de industrie zijn gecontroleerd. SHOWA Group heeft tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van nitril handschoenen van Amerikaanse makelij en onderhoudt duurzame relaties met zijn leveranciers en kan daardoor beloften nakomen die andere handschoenenfabrikanten in de VS niet kunnen waarmaken. Dat heeft SHOWA Group in het verleden aantoonbaar bewezen.

Wegwerphandschoenen die aan de normen van onafhankelijke testinstituten en internationale organisaties voldoen, zijn een ander kenmerk van goede PBM-producten. Oplichters kunnen wel een rapport vervalsen, maar ze kunnen geen handschoenen verkopen met vervalste testresultaten van legitieme organisaties, zoals de Internationale Organisatie voor Standaardisatie, ASTM International, het American National Standards Institute (ANSI) en Europese normalisatie-instellingen.

Tot slot kunnen klanten ook zelf nitril wegwerphandschoenen van Amerikaanse makelij testen wanneer de handschoenen in hun bedrijf aankomen. Als kopers weten waar ze op moeten letten bij de constructie van nitril handschoenen van Amerikaanse makelij (textuur, kleur en consistentie), kunnen ze alert zijn op mogelijke fouten in het product of tekenen van kostenbesparing in het productieproces.

SHOWA vervaardigt al tientallen jaren nitril handschoenen in de VS. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend innovatieve technologieën om de handschoenenindustrie vooruit te helpen en probeert consumenten bovendien te informeren over de meest geschikte wegwerphandschoenen voor hun toepassing. Kijk hier voor meer informatie over de nitril handschoenen van SHOWA.

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten